درباره فیل خاکستری
داستان فیل خاکستری از اول تا الان
فیل خاکستری داستان اولین ماشینیه که فرهاد خریده بود. اون موقعها ما پول زیادی برای خرید ماشین نداشتیم. فرهاد شب عید تونست یه آردی خاکستری سال 84 کولر دار بخره. تقریبا با این ماشین ما به اندازه دور کره زمین راه رفتیم. انقدر گاردان ماشین صدا میداد روی ماشین هم بعد از یه مدت یدونه باند اینفینيتی انداختیم که از صدای موتور و گاردان کم کنه. تو این مدت هرکی میرسید یه لقبی به این ماشین میداد. یکی میگفت گشنه تنبل، یکی میگفت خرس طوسی. آخرای دورهای بود که ما هنوز داشتیمش و ما بجای هواکش اصلی ماشین یه هواکش اسپرتی براش گذاشتیم و بچهها لقب آردی تقویت رو ماشین گذاشتن. این خیلی بهمون چسبید و خیلی استفاده میشد.
یهبار با بچهها خواستیم شبونه بریم دشت لار بمونیم. ماشین رو بارکردیم و ۵ نفری با کلی اساس رفتیم به سمت لار. وسطای راه بودیم که بچهها داشتن میگفتن چقدر ماشین جا داره، چقدر همه راحت میشینن و بدون فشار تو ماشینن. فرهاد یهو برگشت گفت میخوام اسمش رو بزارم grayelephant. همه با یه مکثی یهو زدن زیر خنده گفتن فیلخاکستری؟ چه اسم باحالی، چقدر این اسم بهش میاد. دیگه لقب آردی شده بود فیلخاکستری.
مدتها گذشت از این جریان. آخر هفتهها من همیشه یا توراه کوه بودم یا تو کوه. یه کوله 45 لیتری هم داشتم که همیشه پر پرش میکردم. هر کسی از کنارم رد میشد با کنایه بهم میگفت یخچال با خودت آوردی؟ اسباب و اساسیه خونتون رو آوردی با خودت؟ من هم رد میشدم و اهمیتی نمیدادم. وقتی اتفاقی میافتاد کمتر کسی بود تو کوه که لوازم کمکهای اولیه داشته باشه و من همیشه همراهم داشتم. و هر چیزی که فکرش رو کنی من توی کولم بود.
یهبار تو کوه یکی از همین کوهنوردا بهم گفت به اندازه فیل با خودت اساس آوردی. گفتم خب هرکسی که انقدر اساس داره از نظرت یه فیله؟ گفت اگر برای برنامه یروزه انقدر بار بیاره، آره. خندم گرفت. یاد روزی افتادم که آردی رو برای کمپ لار انقدر پر کرده بودیم که وسط راه جوش آورد. بدبخت یه آب و بنزین بهش میزدی تا ایتالیا راه میرفت.
از اینجا برای من یه احساسی شکل گرفت. به خودم گفتم هر کسی که برای یه مدت کوتاه برای رفاه و حال نه تنها خودش بلکه دیگران کلی لوازم میاره، و هر وقت هر چیزی بهش بگی تو بساطش داره و غرغر هم نمیکنه یه فیل خاکستریه.
اینجا بود که اسم پیجم تو اینستاگرام رو از kaz2camp به فیل خاکستری یا grayelephant تغییر دادم. فیل خاکستری داستان آدماییه که با کمترین برنامهریزی برای سفر، بیشترین لذت رو میبرن.
اگر دقت کرده باشید آدما برای سفر به دو دسته کلی تقسیم میشند. کسایی که قبل سفر کلی برنامهریزی میکنند، جاده رو چک میکنند و کلی غرغر میکنند که سفر نرن. همش میگن امروز هوا خرابه، جاده شلوغه، بارون میاد، جمعس، شنبس، جاده از روبرو ماشین میاد و... یه عده هم اینجورین که بهشون میگی بریم جنگل؟ میگه کی؟ پاشو الان بریم. تو کمترین زمان ممکن برنامهریزی میکنه، ماشین رو چک میکنه، هوا رو میبینه و اگر هم یکم نامساعد باشه صداش رو در نمیاره و میزنه به دل جاده. سعی میکنه از مسیر سفرش لذت ببره ولی اگر به هر دلیل نتونه بره، کلافه میشه. برعکس دسته اول که اگر نشه بره، کلی اعصاب خوردی میکنه، ولی خودش خوشحاله که نرفته.
به نظر من برای انجام یه کار، مهم نیست که چه موانعی جلو پات باشه. باید شروع کنی و به نسبت شرایط موانع رو کنار بزنی و به هدفت برسی. البته این به این معنا نیست که حق دیگران رو زیر پا بزاری. یعنی اگر ترافیکه نباید تو راه خاکی بندازی در صورتی که ماشینها همه وایسادن. حتی اگر 100 نفر هم رفتن، تو باید به قوانین احترام بزاری.
همه ما احساساتی داریم و بنا به شرایط، این احساسات کم و زیاد میشن. ولی سعی کنیم با بد عُنُقی کردن و کج خلقی کردن اطرافیانمون رو نرنجونیم. بعضی وقتا یه حال بد ما، حال خیلیارو بد میکنه. راستی جالبه که بدونید تو سال ۲۰۱۳، برای اولین بار بود که یه بچه فیل وقتی که مادرش اون را پس زد، اشک ریخت. فیلها یکی از تنها حیواناتی هستند که مثل آدما احساسات دارند و وقتی غم و ناراحتی دارند اشک میریزند. ولی همین فیلها در گذشته، تو اکثر مواقع باعث شادی و خنده مردم میشند.
بیاید سعی کنیم تا جایی که میتونیم باعث شادی و خنده جامعه اطرافمون بشیم، مثل یه فیل خاکستری.
راستی اینم بگم که بر خلاف خیلی از گروهها فیل خاکستری بابت کمپهایی که اطراف تهران میره، هزینهای از کسایی که بخوان بیان نمیگیره. نگاه ما به برگزاری این کمپها درآمد زایی نیست. بیشتر به دنبال این هستیم تا اگر کسی همراه نداره و میخواد با یه گروه، طبیعت یا کوه بره همراه باشیم. البته برای اطمینان همه دوستایی که کنارمون هستن موقع ورود، باید یه فرم یک صفحهای از مشخصات فردی و تعهدنامه رو پر کنند و یک مدرک شناسایی ارائه کنند.
اگر میخوای قوانین و مقررات سفر با فیل خاکستری رو بخونی روی لینک کلیک کن.
ورود / عضویت
شما می توانید تنها با وارد کردن شماره موبایل خود و دریافت کد ورود، وارد حساب کاربری خود شده و یا عضو شوید. همچنین می توانید با وارد کردن ایمیل کاربری خود وارد حساب کاربری خود شوید .